Classic Swedish Yachts designar vackra och tekniskt avancerade segelbåtar med en klassisk touch som ger en djupare seglings- och fartkänsla än någon annan yacht i prestigesegmentet. Vi summerar vårt uppdrag med sloganen “Spänningen är igång”. Dessa segelbåtar skall icke få en enda människa på denna jord att inte rysa av spänning, oavsett om de står på land som åskådare eller vid rodret.

För att kunna tillhandahålla denna spänning är våra främsta prioriteringar följande

  • Skönhet – enastående klassiska linjer med skandinavisk elegans
  • Känsla – känslan av att segla ett riktigt “fullblod”
  • Exklusivitet – varje yacht är en anpassad specialutgåva
  • Kvalitet – struktur, träsnideri och finish som inte överträffas av någon annan yacht i prestigesegmentet
  • Innovation – tekniskt avancerad design och produktionsmetoder
  • Episk – en yacht som står långt ifrån rådande trender, därmed är den även värdebeständig

Det unika receptet av klassiska linjer och modern design, kompositmaterial och riggteknologi innebär att Classic Swedish Yachts seglar snabbare än moderna familjebåtar med samma deplacement. Deras fart och snabba respons ger dig som ägare en seglingskänsla som bara riktiga kappseglingsyachter kan matcha.

Du får klassiska, vackra, slanka linjer och skinande mahogny som behagar ögat och ger dig den djupa tillfredsställelsen av att äga en skönhet som byggts till bästa möjliga hantverksstandard.

Sammantaget skapar kombinationen av överlägsen segling, skönhet och kvalitet en av de exklusivaste yachtvarumärkena i världen.

En upplevelse av omåttlig skönhet och prestanda som andra yachter bara kan försöka nå upp till.