Vinnande yachter

Våra nuvarande yachtmodeller, Swede-familjen, utmärks av samma tidlösa och vackra klassiska linjer och imponerande segelplan. På håll kan man se att det är en Swede, men det kan vara svårt att avgöra om det är en Swede 68, 52 eller 41 som närmar sig. På närmare håll kommer du att märka samma genomgående höga kvalitet, var du än tittar. Allt det du ser på däck, däckshus och i sittbrunnen är mahogny och teak av bästa möjliga kvalitet och finish.

Skrovet är inspirerat av de skandinaviska kvadratmeteryachterna (Square Meter Yachts) eller skärgårdskryssarna, särskilt av de yachter som designats av nestorn inom svensk yachtdesign, Knud H.Reimers.

Även inuti yachterna strävar vi efter att inte överträffas av någon annan yachtbyggare vad gäller träsnideri och finish. Trä och alla beslag väljs ut med särskild omsorg och tygen är de bästa man kan hitta. Naturligtvis har den nya ägaren, i och med att vi endast bygger efter beställning, möjligheten att i stor utsträckning påverka inredningsarrangemanget och val av material och finish.

För tillfället erbjuder vi båtar i tre storlekar:

 

Swede-41-ritning-A4_thumbnail

Swede-52-ritning-A4_thumbnail

Swede-68-ritning-A4_thumbnail

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /customers/4/0/4/classicyachts.se/httpd.www/wp-content/themes/csy-resp2015/sidebar-widget-info-feed.php on line 11